18 Kasım 2010, 16:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Işkembe kavurma (ığdır) 500 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet sivribiber 2 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı tuz İşkembe iyice yıkanıp temizlendikten sonra kaynar su hazırlanır. İşkembe bu suya batırılıp çıkarılarak yeşil kısmı bıçakla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ınarak temizlenir. Temizlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı büyüklüğünde parçalara ayrılıp tencereye konulur ve haşlanır. Diğer yanda ince ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler, küçük karelere bölünmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler bir tencerede margarinle kavrulur. Daha sonra haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulan karışıma eklenir. Patatesler pişince tuz ilave edilerek ateşten alınır.(Kaynak Kişi: Ülker GÜNEŞ)
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
iğdir, işkembe, kavurma, ığdır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Işkembe dolması (mardin) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 17:06 |
Ekşili pilav (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:13 |
Sütlü pilav (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:12 |
Evelikli bulgur (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:12 |