18 Kasım 2010, 16:12 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sütlü pilav (ığdır) 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3,5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz ½ su bardağı su 2 yemek kaşığı margarin Süt, su, margarin ve yeteri kadar tuz bir tencereye konularak kaynatılır. Kaynayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilir. Pişince bir süre kısık ateşte dinlendirilir. Ateşten alınıp servis edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
iğdir, pilav, sütlü, ığdır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sütlü irmik tatlısı nasıl yapılır? Hafif ve pratik farklı sütlü irmik tatlısı tarifleri | Sanem | Tatlılar | 0 | 11 Kasım 2018 21:06 |
Sütlü Kek | Liaaa | Pastalar | 0 | 15 Şubat 2012 10:47 |
Işkembe kavurma (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:16 |
Ekşili pilav (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:13 |
Evelikli bulgur (ığdır) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:12 |