IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yöresel Yemekler (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/)
-   -   Köylü pilavı (hatay) (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/363526-koylu-pilavi-hatay.html)

Sır 05 Kasım 2010 04:12

Köylü pilavı (hatay)
 
MALZEMELER
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
2 su bardağı et suyu
1 adet küçük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
200 gr. kuşbaşı
1 çorba kaşığı sade yağ
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI
Patlıcanlar küp şeklinde doğranır. Bir tavada kızdınlan zeytinyağında kızartılıp bir kenara alınır. Bir tencerenin içine tereyağı konulup kızdınlır. Üzerine etler eklenerek renginin değişmeye başlaması ile birlikte ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenerek sarartılır. Bunun üstüne et suyu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası eklenerek bir taşım kaynadıktan sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenir. Harlı ateşte 2 dk. ve yavaş ateşte 10 dk. pişirilerek demlendirilip servis edilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk