31 Ekim 2010, 16:07 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Doleme (Hakkari) 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası Nane, kekik, kırmızı pulbiber 1 tutam tozşeker Tuz Köfte malzemesi: 500 gr kıyma 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, nane, kekik, karabiber 1. Köfte için; pirinci ıslatıp 1-2 saat bekletin. Süzüp robottan geçirin. Kıyma, tuz ve baharat ekleyip yoğurun. Köfte harcından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalar koparıp elinizi ıslatarak yuvarlayın. 2. Kabakları temizleyip küp küp doğrayın. Bir tencerede tereyağını kızdırıp salçaları ekleyin ve karıştırın. Tuz ve baharat ilave edin. 1 sıra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 sıra köfte olacak şekilde malzemeyi yerleştirin. Bir tutam şeker ve tuz serpin. Bir miktar kaynamış su ekleyin. Kısık ateşte suyunu kontrol ederek yarım saat pişirin. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
doleme, hakkari |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hakkari'de patlama | Desmont | Haber Arşivi | 0 | 19 Ocak 2012 18:08 |
Hakkari | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:28 |