IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 31 Ekim 2010, 16:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakkari usulü otlu peynir




MALZEMELER:
Süt
Peynir mayası
İsteğe göre siyabo, mend, so, sirk v.b otlar

HAZIRLANIŞI:
Büyük bir tencere dolusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü ateşin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Kaynatmadan, ılınınca ocaktan indirin. Mayayı ilave edip 30 dakika bekleyin. 30 dakikadan sonra katılaşan yumuşak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri kırın. Daha sonra 10 dakika daha öylece bırakın. (Kırdınlmanın sebebi katılaşan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün oluşturduğu suyun üste çıkmasıdır.) Daha sonra suyu dökün. Kalan kısmı daha tam katılaşmadan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in içine isteğe göre siyabo, mend, so, sirk v.b yöresel otlar katın. (Hepsi bir arada konulmaz, tercih evden eve değişir) daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i bir torbanın içine döküp, ağzını bağlayın. Torbayı düz, geniş bir taşa yerleştirip üzerine ağır bir taş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bir tam gün beklemeye bırakın. Ertesi günü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i taşın altından alın. Tekerlek büyüklüğünde olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i düz bir kaba alıp tuzlayın ve keserek servis edin.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
hakkari, otlu, peynir, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otlu Pesto Sos Ebru Soslar 0 13 Eylül 2016 15:53
Otlu Krep Ebru Hamur İşleri 0 20 Mart 2016 17:55
Otlu Tereyağı Seyra Aperatif ve Atıştırmalıklar 0 06 Eylül 2014 23:47
Otlu yoğurt sos Lcia Soslar 0 06 Eylül 2014 14:12
Otlu Peynir Kremalı Domates Çorbası Tarifi (Resimli) Violent Çorbalar 0 26 Kasım 2013 14:09