31 Ekim 2010, 16:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hakkari usulü otlu peynir MALZEMELER: Süt Peynir mayası İsteğe göre siyabo, mend, so, sirk v.b otlar HAZIRLANIŞI: Büyük bir tencere dolusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü ateşin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Kaynatmadan, ılınınca ocaktan indirin. Mayayı ilave edip 30 dakika bekleyin. 30 dakikadan sonra katılaşan yumuşak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri kırın. Daha sonra 10 dakika daha öylece bırakın. (Kırdınlmanın sebebi katılaşan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün oluşturduğu suyun üste çıkmasıdır.) Daha sonra suyu dökün. Kalan kısmı daha tam katılaşmadan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in içine isteğe göre siyabo, mend, so, sirk v.b yöresel otlar katın. (Hepsi bir arada konulmaz, tercih evden eve değişir) daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i bir torbanın içine döküp, ağzını bağlayın. Torbayı düz, geniş bir taşa yerleştirip üzerine ağır bir taş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bir tam gün beklemeye bırakın. Ertesi günü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i taşın altından alın. Tekerlek büyüklüğünde olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i düz bir kaba alıp tuzlayın ve keserek servis edin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
hakkari, otlu, peynir, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Otlu Pesto Sos | Ebru | Soslar | 0 | 13 Eylül 2016 15:53 |
Otlu Krep | Ebru | Hamur İşleri | 0 | 20 Mart 2016 17:55 |
Otlu Tereyağı | Seyra | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 06 Eylül 2014 23:47 |
Otlu yoğurt sos | Lcia | Soslar | 0 | 06 Eylül 2014 14:12 |
Otlu Peynir Kremalı Domates Çorbası Tarifi (Resimli) | Violent | Çorbalar | 0 | 26 Kasım 2013 14:09 |