![]() |
Gendime çorbası (gümüşhane) Malzemeler: 1,5 su bardağı gendime (aşurelik buğday), 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarması, 1 kilogram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], bir tutam dereotu, 1 tatlı kaşığı tuz. Yapılışı: Gendime,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarması bir gün önceden suya konulur. Yoğurt hariç malzemenin hepsiüzerine çıkacak kadar su konulup pişirilir. Piştikten sonra soğumuş haline[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılarak dereotu ile süslenerek servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk