![]() |
Borani (gümüşhane) Malzemeler: Bir bağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tereyağı 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeterince tuz. Yapılışı: Ispanak veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temizlenip ayıklandıktan sonra tencerede az su ilave edilerek haşlanır. Haşlanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar süzülür. Daha sonra suyu sıkılır. Bir baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince ince kıyılır. Tavaya bir miktar tereyağı koyarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulur. Daha sonra karışımın içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırılır. Önceden hazırlanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tavanın içine katılır , tuz ilave edilerek ateş üzerinde 15 dakika pişirilir. Ateşte kavrulan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soğumaya bırakılır. Yoğurda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çırpılır soğuyan ıspanağın üzerine dökülür, servis tabağına alınarak eriyen tereyağını da üzerine ilave ederek servis yapılır. |
Cevap: Borani (gümüşhane) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk