27 Ekim 2010, 22:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırın kurusu fasulye (giresun) Malzemeler: 1/2 kg fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarması 1 avuç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı salça 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı sıvı yağ. Hazırlanışı: Fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ayıklanarak haşlanır, süzülür ve doğranır. Diğer taraftan kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yarma ayrı ayrı haşlanır, süzülür. Tencerede tereyağı eritilir,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça konarak kavrulur. Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarma ve fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ilave edilerek bir süre kavrulur. Üzerine sıcak su konur. Pirinç ve tuz ilave edilir. Yemek karıştırılarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu da konduktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
fasulye, firin, fırın, giresun, kurusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pi'ç Kurusu | Sır | Kitap Tanıtımları | 0 | 25 Ağustos 2019 13:56 |
Gül Kurusu Akşamlar | Afrodit | Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler | 0 | 13 Ocak 2013 17:10 |
Birand'ın p.ç kurusu gafı | N999 | Haber Arşivi | 2 | 03 Nisan 2012 18:40 |
Taze Fasulye - Taze Fasulye Nedir - Taze Fasulye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 05 Ocak 2010 15:43 |
Tahta Kurusu | SimHa | Komedi ve Mizah | 0 | 19 Ekim 2009 19:49 |