27 Ekim 2010, 22:33 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yağlaş (giresun) Malzemeler: 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 250 gr. tereyağı 1 çorba kaşığı tuz 2 bardak su. Hazırlanışı: Önce tencereye biraz tereyağı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu konularak kavrulur. Sonra suya tuz ilave edilerek sürekli olarak karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra servis tabağına alınarak üzerine kızdırılmış yağ dökülerek servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
giresun, yağlaş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Giresun | Ecrin | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 28 Haziran 2013 17:51 |
Giresun Pidesi - Giresun Pidesi Tarifi | Liaaa | Hamur İşleri | 0 | 04 Temmuz 2012 15:30 |
Giresun | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:26 |