27 Ekim 2010, 18:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Siron (giresun) Malzemeler: 1 kg. yufka 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 kase[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir kaşık tereyağı tuz. Hazırlanışı: Yufkalar ince rulo biçiminde sarılır, 3-4 cm. uzunluğunda kesilir. Kesilen parçalar bir tepsiye dik olarak (kesilen yerler üste gelecek biçimde) dizilir. Üzerine bolca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülür. Yoğurdun üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir ve servis yapılır. Not: Tereyağı çabuk donduğu için yerken dökülmelidir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
27 Ekim 2010, 19:40 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Siron (giresun) isrin dıe bılıyorum ben bunu bıde artvin yöresındede yapıyolar ben sevmem ama ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ---------- soganı neresıne koycaz ben sogan konuldugunu bılmiyodum |
|
27 Ekim 2010, 20:06 |
Noyan |
Bu Mesaj Noyan tarafından silinmiştir.
|
Etiketler |
giresun, siron |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Giresun | Ecrin | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 28 Haziran 2013 17:51 |
Giresun Pidesi - Giresun Pidesi Tarifi | Liaaa | Hamur İşleri | 0 | 04 Temmuz 2012 15:30 |
Giresun | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:26 |