26 Ekim 2010, 16:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Haylan kabağı dolması (gaziantep) 5 kişilik 1 kg haylan kabağı 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması 1 su bardağı dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3-4 diş sarmısak 2 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Kabakların tepelerini kesin. Dış kısmını bir bıçak yardımıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyın. Suyun içinde 1 saat bekletin. Sonra içlerini oyun. Kabuklarını tekrar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyın. Su dolu bir kapta tekrar 1 saat bekletin. Ayrı bir kapta 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıymasını, bol suyla yıkayıp süzdüğünüz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçasını, rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, dövülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları, 2 çorba kaşığı zeytinyağını karıştırın. Malzemeler özleşene dek yoğurum Sonra içlerini oyduğunuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların içine doldurun. Kabakları tencereye dizin. Üzerine yeterince su ilave edin. Ağır ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayana dek pişirin. Not: Haylan kabağı bulamazsanız bu yemeği sakız kabağı ile hazırlayabilirsiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
dolmasi, dolması, gaziantep, haylan, kabaği, kabağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haylan kabağı reçeli | Sarya | Reçel Tarifleri | 0 | 04 Ocak 2021 17:10 |
Bal kabağı dolması (arjantin) | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:02 |
Firikli acur dolması (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:28 |
Mumbar dolması (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:24 |
Haylan kabağı reçeli (gaziantep) | Sır | Reçel Tarifleri | 0 | 25 Ekim 2010 15:14 |