26 Ekim 2010, 16:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Saçma tavası (gaziantep) Malzemeler 500 gr. iri bıçak (zırh) kıyması, 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 veya 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kırmızıbiber, yeterince tuz, 1 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 tane yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 10 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Karabiber, yenibahar, yağ. HAZIRLANIŞI: Bütün malzemeler doğranır, baharatlar da katılarak karıştırılır. Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konur ve tepsi fırına sürülür. 1 saat kadar sonra fırından çıkarılan yemek servise hazırdır. Not: Sebze çeşidi isteğe göre arttırılabilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
gaziantep, sacma, tavasi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Domates Tavası | N999 | Et Yemekleri | 0 | 11 Nisan 2012 13:19 |
Domates tavası (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:05 |
Gaziantep tavası | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:52 |
Adıyaman tavası | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:13 |
Sivas Tavası | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:27 |