26 Ekim 2010, 16:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Loğlaz piyazı (gaziantep) Malzemeler: 1/2 kg. loğlaz, 4 adet taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 4 adet taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 demet maydanoz, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 tatlı kaşığı sumak ekşisi, Yeteri kadar su. HAZIRLANIŞI: Loğlaz, suda haşlanıp süzülür. Soğan,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve maydanoz ince ince doğranır. Haşlanmış loğlaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], maydanoz, tuz, kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sumak ekşisi ilave edilip iyice karıştırılır, ayranla servise sunulur. (Hüseyin ÖZYURT - Kaleli Oteli)
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
gaziantep, loğlaz, piyazi, piyazı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nohut Piyazı Tarifi | Elysian | Salatalar Mezeler | 0 | 24 Haziran 2014 09:43 |
Maş Piyazı (Gaziantep) | oneofgirl | Yöresel Yemekler | 0 | 06 Ağustos 2013 00:39 |
Fasulye Piyazı | Liaaa | Salatalar Mezeler | 0 | 31 Ekim 2012 12:57 |
Zeytin Piyazı | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:56 |
Antalya piyazı | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 22 Ekim 2010 01:43 |