25 Ekim 2010, 15:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pirzola (darak) tava (gaziantep) 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pirzola (darak) 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı salça 1 çorba kaşığı nar ekşisi 1 su bardağı su Yarım su bardağı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 tatlı kaşığı tuz Tepsiye pirzolalar dizilir. Üzerine yarım daire şeklinde doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yerleştirlir. Diğer yanda salça, nar ekşisi, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, su ve yağ karıştırılır. Pirzolalrın üzerine gezdirilir. Tepsinin ağzı yağlı kağıtla ya da kapakla kapatılır. 190 derece sıcak fırına sürülür. 30-35 dakika pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
darak, gaziantep, pirzola, tava |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saraykapi.com.tr: Esenyurt Sac Tava, Avcılar Sac Tava, Beylikdüzü Sac Tava | ZeuS | Web Site Tanıtımı | 0 | 10 Kasım 2023 13:42 |
Gaziantep'te Güney Koreli turiste taciz: Gaziantep Valisi Gül'den açıklama | CyBeR | Güncel ve Son Dakika Haberler | 2 | 28 Şubat 2022 15:16 |
Gaziantep gezilecek yerler ve Gaziantep tarihi yerleri | Violent | Güneydoğu Anadolu Bölgesi | 0 | 02 Şubat 2014 13:45 |