IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Ekim 2010, 15:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yoğurtlu börülce (gaziantep)




1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
500 gram yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
750 gram taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1,5 kase süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
1 çay bardağa aspir
Yeterince su

Nohutu akşamdan ıslatın. îri parçalar halinde kestiğiniz eti bol suyla yıkayın ve tencereye aktarın. Üstünü örtecek kadar su ilave edin. Kaynarken arada bir üzerinde biriken köpükleri bir kaşık yardımıyla alın. Sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ekleyin. Nohutlar da piştikten sonra ikiye ayırdığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Küçük bir tavada süzme yoğurdu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı özleşene dek karıştırın. Üzerine eti,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Karıştırmaya devam edin. Çok ağır ateşte 15 dakika kaynatın. Eti kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Bu karışımı tencereye ilave edin. Başka küçük bir tavada margarini eritin. Zeytinyağını ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edin. Börülcenin üzerine dökün. Aspir serperek, servis yapın

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
gaziantep, yoĞurtlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vejetaryen Börülce Numune Sebze Yemekleri 0 26 Şubat 2015 11:50
Börülce Mıhlaması Elysian Yumurta Yemekleri 0 06 Mayıs 2014 16:13
Börülce Çorbası N999 Çorbalar 0 11 Nisan 2012 13:18
Yoğurtlu yuvarlama (gaziantep) Sır Yöresel Yemekler 0 26 Ekim 2010 16:02
Yoğurtlu Börülce Salatası YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:05