25 Ekim 2010, 15:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Yoğurtlu börülce (gaziantep) 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 500 gram yağsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 750 gram taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1,5 kase süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı margarin Tuz Karabiber 1 çay bardağa aspir Yeterince su Nohutu akşamdan ıslatın. îri parçalar halinde kestiğiniz eti bol suyla yıkayın ve tencereye aktarın. Üstünü örtecek kadar su ilave edin. Kaynarken arada bir üzerinde biriken köpükleri bir kaşık yardımıyla alın. Sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ekleyin. Nohutlar da piştikten sonra ikiye ayırdığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Küçük bir tavada süzme yoğurdu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı özleşene dek karıştırın. Üzerine eti,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Karıştırmaya devam edin. Çok ağır ateşte 15 dakika kaynatın. Eti kaynattığınız sudan 1 kepçe ekleyin. Bu karışımı tencereye ilave edin. Başka küçük bir tavada margarini eritin. Zeytinyağını ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edin. Börülcenin üzerine dökün. Aspir serperek, servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
gaziantep, yoĞurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Vejetaryen Börülce | Numune | Sebze Yemekleri | 0 | 26 Şubat 2015 11:50 |
Börülce Mıhlaması | Elysian | Yumurta Yemekleri | 0 | 06 Mayıs 2014 16:13 |
Börülce Çorbası | N999 | Çorbalar | 0 | 11 Nisan 2012 13:18 |
Yoğurtlu yuvarlama (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:02 |
Yoğurtlu Börülce Salatası | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:05 |