![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebzeli kıyma kebabı (gaziantep) MALZEME; 1/2 kg et Bir demet küçük maydanoz 125 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz TARİFİ; Etle sebze zırhta çekilir,tuz ilave edilir.Sebzeyle karışık kıyma[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde parçalara ayılır. Islatılmış el yardımıyla şişe geçirilir.Adana kebabı gibi oruk şekil verilir.Hafif ateþte pişirilir .Sıcak servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
gaziantep, kebabi, kebabı, kiyma, kıyma, sebzeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Altı domatesli kıyma kebabı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 27 Ekim 2010 18:15 |
Kemeli kıyma kebabı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:05 |
Sebzeli kıyma kebabı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 15:52 |
Ayvalı tas kebabı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 15:11 |
Simitli kıyma kebabı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:55 |