![]() |
Lahmacun (gaziantep) MALZEME; 1 kg. azyağlı kıyma 1,2 kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 bağ maydanoz 200 gr. dolmalık yeşilbiber 100 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası Karabiber Tuz TARİFİ: Taze maydanozlar yaprak yaprak ayrılır temizlenir. Sarımsaklar temizlenip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin çekirdekleri çıkartılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır.Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:24. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk