25 Ekim 2010, 13:17 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kör dolma (kemaliye erzincan) Malzeme: Salamura asma yaprağı 1 Baş Soğan 100 gr. Kavurma 1 su bardağı yeşil mercimek Yapılışı: Soğan kavrulur, Kavurma ilave edilir, Salamura Asma Yaprakları ince ince kıyılır kavurmaya ilave edilir, sulu yemek kıvamına gelmesi için biraz su ilave edilir. Önceden haşlanmış yeşil mercimek, tuz, karabiber ilave edilip pişirilir. Servis edilmeden önce biraz sirke ile tatlandırılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
dolma, erzincan, kemaliye, kör |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erzincan Kemaliye Tarihi Geçmişi | SpinoZi | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 2 | 17 Şubat 2024 04:17 |
Erzincan - Kemaliye | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 05:47 |
Mıhla (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 25 Ekim 2010 13:28 |
Pıt pıt (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:15 |
Börülceli çorba (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:12 |