25 Ekim 2010, 13:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Doldurma kaburga (kemaliye erzincan) İç Malzemesi: Yarım kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya bulgur 2 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 avuç reyhan tuz maydanoz karabiber İçi; Malzemenin hepsi birden çiğ olarak karıştırılır. Etin içine doldurulur. Üzeri şiş ile birkaç yerinden delinerek içinin pişmesi sağlanır. Yapılışı: Koyunun boş yeri alınır. (Yağlı yeri tercih edilir) arası açılır. İçine hazırlanmış içten konur. Etrafı iğne iplik ile dikilir. Pişecek kadar su konur. Pişirilir, suyunu çektikten sona iki yana çevrilerek kızartılır. Sonra servis tabağına alınarak iplikleri kesilir. Temizlenir, kesilerek uygun şekilde servis yapılır. Arzu eden etini içine diderek öyle de yiyebilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
doldurma, erzincan, kaburga, kemaliye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erzincan - Kemaliye | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 05:47 |
Mıhla (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 25 Ekim 2010 13:28 |
Kör dolma (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:17 |
Pıt pıt (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:15 |
Kenger yemeği (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:14 |