25 Ekim 2010, 13:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pıt pıt (kemaliye erzincan) Malzeme: Yarım kilo bulgur 4-5 bardak su veya et suyu karışımı biraz tuz 125 gr. tereyağı. Et suyu ile bulgurun ufağı birlikte pişirilir. Koyu bir kıvama gelince ateşten indirilir. Tabaklara konur üzerine tereyağı gezdirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
erzincan, kemaliye, pit, pıt |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Erzincan Kemaliye Tarihi Geçmişi | SpinoZi | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 2 | 17 Şubat 2024 04:17 |
Erzincan - Kemaliye | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 05:47 |
Mıhla (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 25 Ekim 2010 13:28 |
Ayva kalyesi (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:20 |
Kör dolma (kemaliye erzincan) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:17 |