24 Ekim 2010, 16:16 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kurut çorbası (elazığ) MALZEMELER: 3 Adet büyük kurut Erişte Nane Yağ ve tuz. HAZIRLANIŞI: Kurut ılık suda ezilerek ayrana dönüştürülür. Erişteler makarna gibi haşlandıktan sonra süzülerek geniş bir kaba alınır. Hazırlanan ayran ateşte devamlı karıştırılarak Haşlanan erişte ılıtılan ayran üzerine ilave edildikten sonra. Ayrı bir kapta yağla nane kavrulup üzerine dökülür. Servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
corbasi, çorbası, elaziğ, elazığ, kurut |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehriyeli tavuk suyu çorbası tarifi: Tavuk suyu çorbası nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 4 | 20 Nisan 2019 10:07 |
Elazığ Devlet Güzel Sanatlar Galerisi Elazığ | AftieL | Sanat Galerileri | 0 | 01 Ekim 2014 13:37 |
Elazığ | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:20 |
Kurut köftesı (van) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:45 |
Kurut çorbası (gümüşhane) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 27 Ekim 2010 23:00 |