24 Ekim 2010, 16:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tatar böreği (edirne) Dört beş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], az tuz, su ve un ile yumuşak olmayan hamur hazırlanıp yarım saat kadar bekletilir. İnce olmayan yufkalar açılıp ince uzun dikdörtgenler şeklinde daha sonra da üçgen şeklinde kesilerek kaynayan bol suda haşlanarak pişirilir. Sıcak iken eritilmiş tereyağı karıştırılarak yağlanır. Servis yapıldıktan sonra üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kızdırılmış tereyağlı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gezdirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
böreği, edirne, tatar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tatar böreği (malatya) | Sır | Yöresel Yemekler | 2 | 22 Ocak 2011 23:58 |
Tatar böreği (ısparta) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 18 Kasım 2010 16:47 |
Tatar böreği (erzurum) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ekim 2010 13:35 |
çiğ böreği (edirne) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 16:03 |
Kıymalı Tatar Böreği | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:09 |