24 Ekim 2010, 16:03 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fincan böreği (edirne) Börek hamuru gibi hamur yapılarak bir süre dinlendirilir. İnce yufkalar açılıp, bir yufkanın belirli yerlerine maydanozlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karışımı veya kavrulmuş sade kıyma konularak diğer yufka ile üzeri kapatılıp, iç malzemesi konulan bölümler bir tencere kapağı veya bir başka malzeme ile yarım ay şeklinde kesilip, kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
böreği, edirne, fincan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Edirne Hadrianapolis (Edirne) Antik Kenti | AftieL | Marmara Bölgesi | 0 | 29 Ağustos 2014 15:36 |
Tavuklu Fincan Böreği | oneofgirl | Hamur İşleri | 0 | 03 Eylül 2013 17:33 |
Fincan Böreği Tarifi | Sevda | Hamur İşleri | 0 | 05 Nisan 2013 20:56 |
Tatar böreği (edirne) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 16:05 |
çiğ böreği (edirne) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 16:03 |