![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Edirne dil pastırması Sığır dilini bozmadan bütün halinde çıkartınız. Dilden başka olan et v.b. maddeleri keskin bir bıçakla düzgün bir şekilde ayıklayınız. Su ile yıkamayın, yalnız nemli bir süngerle dilin her tarafını siliniz. Kuru bezlerle yeterince kuruttuktan sonra nemli olmayan tuz ile bir tekne içinde bolca tuzlayınız. Eğer hava serin değilse 30, hava serinse 48 saat sonra üstündeki tuzları silkiniz. Kuru bezlörle nemini alınız. Sonra bu dili tülden yapılmış ve hazırladığınız dilin boyunca olan torbalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]uz. Serin, gölge ve rüzgârlı bir yere asınız. İki gün havalansın. Sonra dillere, kesinlikle birbirine dokunmayacak biçimde tütsü veriniz. 7 - 8 gün sonra çıkarıp serin ve nemli olmayan bir yerde saklayınız.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
dil, edirne, pastirmasi, pastırması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Edirne Hadrianapolis (Edirne) Antik Kenti | AftieL | Marmara Bölgesi | 0 | 29 Ağustos 2014 15:36 |
Balık Pastırması Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 2 | 14 Ocak 2012 23:39 |
Kayseri Pastırması Yapılışı (Tarifi) | Sevda | Et Yemekleri | 0 | 14 Ocak 2012 16:53 |
Edirne evleri | Ecrin | Marmara Bölgesi | 0 | 16 Aralık 2011 23:47 |