24 Ekim 2010, 15:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tembel karı makarnası (düzce) Buğday unu elenip yoğrulur. Elde edilen hamur kaşık kaşık kaynayan suya atılır. Hamurlar su yüzünde olduğu zaman bir süre kaynatılır. Tepsiye alınır. Üstüne keş,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur. Yağ ilede muamele gördükten sonra yenir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
düzce, kari, karı, makarnasi, makarnası, tembel |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaz Makarnası | Sarya | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 11 Aralık 2020 13:59 |
Adana Makarnası | Burce | Makarnalar Pilavlar | 3 | 15 Mayıs 2012 00:06 |
Karabiberli Ev Makarnası | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Mayıs 2012 22:47 |
Salçalı Ev Makarnası | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Mayıs 2012 22:41 |
Çin Makarnası Tarifi | Sevda | Makarnalar Pilavlar | 0 | 04 Şubat 2012 22:23 |