24 Ekim 2010, 15:38 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cadi (mısır ekmeği) (düzce) Malzeme: 4 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 1 çorba kaşığı tuz 4,5 su bardağı kaynar sıcak su Yapılışı: Tuz ve orta kararda kaynar su eklenen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu, kaşıkla iyice yoğrulur. Kaynar su, Cadi’ye hem lezzet hem de kıvam verir. Yoğrulan hamur, az miktarda sıvı yağlı tavaya düzgün bir şekilde yerleştirilir ve altlı, üstlü olarak kızarana kadar pişirilir. Cadi’nin fırında pişirilmesi durumunda sıcaklık 200 dereceye ayarlanır. Yüksek sıcaklıktaki fırında pişirilecek Badi daha lezzetli olur. Özellikle,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], malahto, lobyo phala,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tereyağıyla pişirilen tavada[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yla yenmesi halinde Cadi’nin tadına doyum olmaz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cadi, düzce, ekmeği, misir, mısır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mısır Ekmeği | CORDON BLEU | Fıkra | 0 | 02 Eylül 2020 08:47 |
Brokolili mısır ekmeği | Bal | Hamur İşleri | 0 | 24 Ocak 2020 21:29 |
Baba Ekmeği Zindan Ekmeği Koca Ekmeği Meydan Ekmeği Atasözünün Anlamı ve Açıklaması | Amelia | Atasözleri ve Deyimler | 0 | 19 Haziran 2014 21:55 |
Kabaklı Mısır Unu Ekmeği | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 10 Haziran 2014 08:49 |
Mısır ekmeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:05 |