24 Ekim 2010, 15:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lepik (diyarbakır) Malzemeler: 2 su bardağı ince bulgur, 250-300 gram çiğ köftelik kıyma, sıvı yağ, tuz. Yapılışı: İnce bulgur ılık suda ıslatılıp yumuşayana dek yoğrulduktan sonra çiğ köftelik kıyma eklenerek yeniden yoğurulur, az miktarda tuz eklenir sonra elle yuvarlak şekil verilerek üzerine hafifçe bastırılır ve parmak ucuyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] büyüklüğünde bir çukur açılır. Bu çukur iyice pişmesi ve suyunu çekmesi için. Tuzlu suda haşlanır ve sıvı yağda kızartılır. Köftenin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçalı sos veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dökülebilir. Arzuya göre karabiber, pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de ekleyebilirsiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
diyarbakir, diyarbakır, lepik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyarbakır | Sarya | Doğa & Manzara Resimleri | 5 | 13 Ağustos 2022 19:29 |
Diyarbakır'da bir ilk | AngeL | Haber Arşivi | 0 | 16 Kasım 2013 23:30 |
Diyarbakır | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:17 |