IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2010, 15:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyarbakır dolması sarması




Malzeme
ÜZÜM YAPRAGI
DOLMALIK TOP BİBER
PATLICAN
KABAK
KUŞBAŞI DORANMIŞ ET
PİRİNÇ
1 DOMATES
2 BİBER SUMAK (ILIK SUDA BEKLETİLECEK ÜZERİ İÇİN)
YARIM DESTE MAYDANOZ
YARIM ÇAY BARDAGI SIVIYAG
KUYRUK YAGI
2 TANE KURU SOGAN
KARABİER
PUL BİBER
TUZ
SALÇA HEM DOMATES HEM BİBER

Yapılışı:
İLK ÖNCE ILIK SUDA SUMAGIMIZI BEKLETİYORUZ.DAHA SONRA KABIMINIZ İÇİNE ETLERİMİZİ KUYRUK YAGIMIZI DOMATESİMİZİ BİBERİMİZİ MAYDANOZUMUZU KURU SAGANIMIZI DOGRUYORUZ DAHA SONRA SALÇALARIMIZI SIVIYAGIMIZI BAHARATLARMIZI VE PİRİNCİMİZİ ATIP AZCIK SUMAK SUYUMUZ BIRAKIYORUZ VE İÇ HARCIMIZ HAZIRDIR DAHA SONRA PATLICANLARIMIZI KABAKLARIMIZ OYUYORUZ TOP BİBERLE BİRLİKTE AZ TUZLU SUDA 5 DK BEKLEYİTOZ DAHA SONRA TENCERİMİZİ ALIYOZ VE TENCEREMİZİN ALTINA VARSA KABURGA ETİ YADA KEMİŞKLİ ET ATIYOR VE BAŞLIYOZ Bİ SIRA SARMA Bİ SIRA DOLA YAPIYOZ TENCEREMİZ DOLANA KADAR BU İŞLEM YAPILIR DAHA SONRA BİTTİKTEN SDONRA TENCEREMİZİN ÜZERİNE DOLMA TAŞI DEDİGİMİZX YADA DAHA AGIR BİR ŞEY BIRAKILIR VE BİYEMEK KAŞIGI TUZ ATILIR VE SON OLARAK SUMAK SUYUMUZ ÜERİNE DÖKÜLÜR PİŞENE KADAR KAYNATILIR PİŞTİKTEN SONRA D.BAKIRLILAR GİBİ TEPSİYEYE DÖKKÜLEREK AFİYETLE YENİLİR AFİYET OLSUN YANINDA KURU SOGAN YOGUR MUHTEŞEM OLUR

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
diyarbakir, diyarbakır, dolmasi, dolması, sarmasi, sarması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Enginar sarması Funda Dolma ve Sarmalar 0 26 Haziran 2019 11:21
Azeri Usulü Balık Dolması (Şorbalık Dolması) Violent Deniz Ürünleri 0 26 Mayıs 2013 19:52
Tavuk Sarması Liaaa Tavuk Yemekleri 0 28 Mayıs 2012 02:27
Efe Sarması YapraK Et Yemekleri 0 15 Şubat 2010 22:13
Bulgurlu Kabak Dolması - Pancar Yaprağı Sarması YapraK Dolma ve Sarmalar 0 26 Eylül 2009 18:10