IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ekim 2010, 15:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyarbakır usulü güveç




Malzeme
1,5 kg kemiksiz parça[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sırtından kemikli pirzola
250 gr. kuyruk
3 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 baş sarmısak
1 paket margarin yağı
tuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapılışı:
İlk önce çömleğinizi bir güzel yıkayın (çömlek : kırmızı topraktan yapılmış yüksek ısı ve ateşe dayanıklı geçmişi tarihe dayalı bir yemek yapma yeri ) kuyrukları bıçak ile ufak,ufak doğrayın.çömleğinizin dibine serin,etinizi onun üzerine yerleştiriniz daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları vede sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerinizi doğrayın ve etin üzerine serpiştirin sarmısakları tane olarak soyup üzerlerine dağıtın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin kabuklarını soyup arzu edilecek şekilde doğrayıp malzemelerin üzerini kapatıınz malum arzuya göre pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz ekleyin unutmayınki güvecin her zaman için acısı lezzetlidir.1 paket margarini parçalar halinde çömleğin içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .fırına gönderin yalnız ev fırınında olmaz çünkü aşırı yüksek ısı ister. şimdiden afiyetler olsun.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
diyarbakir, diyarbakır, güveç, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karadeniz Usulü Güveç Tarifi SimHa Yöresel Yemekler 0 20 Ağustos 2014 02:30
Diyarbakır Usulü Ekşili Kuru Dolma Elysian Yöresel Yemekler 0 21 Nisan 2014 09:36
Kahvaltılık Güveç Sır Et Yemekleri 0 25 Ağustos 2013 09:01
Hamsi Güveç Sır Yemek Tarifleri 0 05 Ekim 2011 15:16