24 Ekim 2010, 15:01 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Denizli Turşusu Biber, taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salatalık, gök[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir teneke veya küp içine yerleştirilir. Üzerine tuzlu sirke veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzu ilave edilir. Sarımsak soyularak içine atılır. Kabın ağzı sıkıca kapatılır. Bir müddet sonra turşu hazırdır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
denizli, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Denizli / Atatürk Denizli de (1931) | Ecrin | Ege Bölgesi | 0 | 17 Eylül 2011 15:03 |
Denizli / Milli Mücadelede Denizli | Ecrin | Ege Bölgesi | 10 | 17 Eylül 2011 15:03 |
El Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:50 |
Yaz Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:14 |