24 Ekim 2010, 08:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | ıspanaklı mıklama (çorum) Malzemeler 750 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet orta boy kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] varsa 150 gr[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 25-30 gr tereyağı 1 çay kaşığı tuz, karabiber Hazırlanışı Ispanakları ayıklayıp yıkayın. Süzdürerek ince ince doğrayın,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı yemeklik incecik doğrayın. Çemenlerini ayıkladıktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları küçük kareler biçiminde doğrayın. Yağı tavada eritin. Yağ kızınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları içine biraz yumuşayıncaya kadar kavurun. Pastırmaları katıp 3 dakika[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larla birlikte kızartın. Kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara ıspanağı ekleyin. Kapağını kapatıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları suyunu verinceye kadar orta ateşte pişirin. Kapağı kaldırıp tuzu ve karabiberleri serpin. Suyunu çekinceye kadar yaklaşık 3-4 dakika kavurun. Ispanağın ortasında kaşığın tersi ile 5 yuva açın. Bu yuvalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kırın. Yumurtaları beyazı katılaşıp sarısı hafif sulu kıvama gelinceye kadar pişirin. Ateşten alıp sıcak servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
corum, ispanakli, miklama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çorum Baklavası Tarifi (Resimli), Çorum Yöresel Yemekleri | Violent | Yöresel Yemekler | 0 | 15 Şubat 2014 18:30 |
Çorum / Tarihi Çorum Evleri | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 12 Aralık 2011 23:37 |
Çorum / Hititlerin Başkenti Çorum Gezi Programı | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 11 Aralık 2011 19:52 |
ıspanaklı iç (konya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 22 Ocak 2011 22:36 |
Vejateryen ıspanaklı börek | Sır | Hamur İşleri | 0 | 07 Kasım 2010 18:59 |