24 Ekim 2010, 08:40 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ev güveci (çankırı) Malzemeler: 1 kilo et Tereyağ 1 yemek kaşığı salça 1 kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sıcak su Kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],karabiber ve tuz Yapılışı: Bir tencerede et suyunu çekip,hafif kızarana kadar pişirilir. Üzerine doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karabiber ve salça ilave edilir. Etle birlikte iyice kavrularak üstünü iki parmak örtecek kadar sıcak su ilave edilir. Kabuklu diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar içine atılır. Et pişinceye kadar kaynatılır. Pişen etler bir güveç kabına alınır. Etin suyu kevgirle güveçteki etin üzerine süzülür. Patlıcanlar soyulur ve halka şeklinde doğranarak biraz kızartılır. Kızartılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar güveçteki etin üzerine yerleştirilir.Patlıcanların üzeri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le süslenir. Üzerine kabukları soyulmamış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dişleri serpiştirilir. Biber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pişene kadar kaynatılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cankiri, ev, güveci |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kahvaltı Güveci | Seyra | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Eylül 2014 22:02 |
Bilecik güveci | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 12:52 |
Harput Güveci | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:19 |
Bezelyeli Tavuk Güveci | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:29 |
Kuzu Gerdanlı Kış Güveci | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 23:16 |