![]() |
Ev güveci (çankırı) Malzemeler: 1 kilo et Tereyağ 1 yemek kaşığı salça 1 kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sıcak su Kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],karabiber ve tuz Yapılışı: Bir tencerede et suyunu çekip,hafif kızarana kadar pişirilir. Üzerine doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karabiber ve salça ilave edilir. Etle birlikte iyice kavrularak üstünü iki parmak örtecek kadar sıcak su ilave edilir. Kabuklu diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar içine atılır. Et pişinceye kadar kaynatılır. Pişen etler bir güveç kabına alınır. Etin suyu kevgirle güveçteki etin üzerine süzülür. Patlıcanlar soyulur ve halka şeklinde doğranarak biraz kızartılır. Kızartılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar güveçteki etin üzerine yerleştirilir.Patlıcanların üzeri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le süslenir. Üzerine kabukları soyulmamış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dişleri serpiştirilir. Biber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pişene kadar kaynatılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk