24 Ekim 2010, 08:36 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevizli hamur (çankırı) Evde elle kesilen makarna ile yapılır. Kaynamış tuzlu suya makarna ilave edilir. 15 dakika kaynatılıp ocaktan alınır. Üzerine 1/2 bardak soğuk su dökülür. Bir tepsiye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilir. Delikliden (kevgir) suyu süzülen makarna tepsiye dökülür. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile eritilmiş tereyağı serpiştirilir. Bu yemek pekmezle de yenilebilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cankiri, çankırı, cevizli, hamur |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yapabildiğiniz en iyi hamur işi ? | Ayışığı | IF Soruyor | 0 | 07 Haziran 2024 06:15 |
En Sevdiğiniz Hamur İşi ? (: | Sır | IF Soruyor | 36 | 17 Kasım 2022 13:52 |
Rulo Hamur | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:27 |
Ağrı - Hamur | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 02:06 |
Etli hamur (çankırı) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 08:37 |