23 Ekim 2010, 15:39 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Testi kebabı (burdur) 1.5 kg orta yağlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 2 çorbakaşığı sıvıyağ ya da margarin 1 kg arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası 2 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, kimyon, karabiber 1. Eti yıkayıp süzün. Güveç kabına alın, etler suyunu salıp çekinceye kadar orta ateşte kavurun. Yağ ilave edip kavurmaya devam edin. Arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları soyun,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri soyup doğrayın. Salça,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları güveçteki ete ilave edip tuz serperek karıştırın. 2. Güveç kabının ağzını su ve unla yoğrulmuş hamurla kapatıp kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ateşten alıp 20 dakika dinlendirin. Hamuru çıkarıp kebabı servis tabaklarına paylaştırın. Karabiber ve kimyon serpip sıcak servis yapın
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
burdur, kebabi, kebabı, testi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Testi kebabı (yozgat) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 11:51 |
Testi Kebabı(Yozgat) | yoSun | Yöresel Yemekler | 1 | 29 Kasım 2010 20:47 |
Tandır kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 14:45 |
Dirmil kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 14:43 |