IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Ekim 2010, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Testi kebabı (burdur)




1.5 kg orta yağlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
2 çorbakaşığı sıvıyağ ya da margarin
1 kg arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
2 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, kimyon, karabiber

1. Eti yıkayıp süzün. Güveç kabına alın, etler suyunu salıp çekinceye kadar orta ateşte kavurun. Yağ ilave edip kavurmaya devam edin. Arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları soyun,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri soyup doğrayın. Salça,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve arpacık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları güveçteki ete ilave edip tuz serperek karıştırın.
2. Güveç kabının ağzını su ve unla yoğrulmuş hamurla kapatıp kısık ateşte 1 saat kadar pişirin. Ateşten alıp 20 dakika dinlendirin. Hamuru çıkarıp kebabı servis tabaklarına paylaştırın. Karabiber ve kimyon serpip sıcak servis yapın

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
burdur, kebabi, kebabı, testi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri Sevda Kebaplar Köfteler 0 20 Temmuz 2013 03:55
Testi kebabı (yozgat) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 11:51
Testi Kebabı(Yozgat) yoSun Yöresel Yemekler 1 29 Kasım 2010 20:47
Tandır kebabı (burdur) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 14:45
Dirmil kebabı (burdur) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 14:43