![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | çekme (burdur) GEREKLİ MALZEME 1 kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu 2 bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 kaşık yağ Yarım kaşık saİça Yeterince tuz Su Maydanoz Karabiber. YAPILIŞI 1. Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayıklanır. Parmak dayanacak kadar tuzlu suda ıslatılır. 2. Et dört parçaya bölünür, sekiz bardak suda haşlanır, biraz tuz konur. 3. Tekrar kaynatılır, pişince suyundan alınır. 4. Bu parçalar üzerine bulamaç kıvamına getirilen salça sürülür. Elektrikli kapaklı ızgara üzerine konur, her tarafı nar gibi kızartılır veya etlere salça sürmek sureti ile fırında da kızartılabilir. 5. İki bardak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dört bardak et suyu ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pilavı pişirilir. Üzerine kızartılmış yağ dökülür, pilav demlendirilir. Büyükçe servis tabağına demlendirilmiş pilav düzenlice dökülür, üzerine kızartılmış etler sıralanır. Hepsinin üzerine kıyılmış maydanoz ve karabiber serpilir. Servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
burdur, cekme |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Proxy çekme | Cpu | mIRC Scripting Sorunları | 22 | 18 Eylül 2016 05:12 |
RSS'den Konu Çekme | Toprak | mIRC Scripting Hazır Kodlar | 10 | 26 Kasım 2015 21:29 |
statusdan cekme | Joop | Eggdrop, NeoStats, BNC | 5 | 01 Şubat 2013 10:06 |