23 Ekim 2010, 14:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tandır kebabı (burdur) Malzemeler: Kuzu veya oğlak tuz pişirmek için kuyu veya fırın. Hazırlanışı: Burada dikkat edilecek husus, kebap edilecek etin bir yaşını geçmemiş ve iyi beslenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya oğlaktan seçilmesidir. Hazırlanan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya oğlak önceden yeterince ısıtılmış olan kuyuya bir çengel vasıtasıyla asılır. Kuyunun ağzı kapatılır. Bir iki saat pişirilir. Pişirme işleminden sonra etler parçalanarak sıcak servis yapılır. Not: Bu yemek daha çok ticari olmak üzere özel günlerde yapılır. Düğünlerimizde ise daha çok kavurma, taskebabı, etli kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yemekleri yapılmaktadır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
burdur, kebabi, kebabı, tandir, tandır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
Yanmak ta aşk'tandır ... | [Matizz] | Amatör Şairler | 3 | 23 Aralık 2019 20:38 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Testi kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 15:39 |
Dirmil kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 14:43 |