23 Ekim 2010, 14:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Dirmil kebabı (burdur) Yöremize ait bir yemek çeşidi olup, altı aylık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve oğlak etinin uzunca bir sırığa takılarak, kuyuda yakılmış odun kömürünün kenarında en az üç saatlik çevirme usulüyle pişirilmesi sonucunda hazır hale gelir. Genellikle mayıs-haziran-temmuz ve ağustos aylarında yapılır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
burdur, dirmil, kebabi, kebabı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |
Testi kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 15:39 |
Tandır kebabı (burdur) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 14:45 |