23 Ekim 2010, 09:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kraliçenin tacı (gelibolu çanakkale) Malzemeler 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] balığı 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanesi 1 Adet ayıklanmış zeytin Hazırlanışı Patateslerin kabuklarını soyduktan sonra daire şeklinde dilimleyin. Havuçun da yüzünü temizleyip dikeylemesine ayırın. Sardalya balığını temizledikten sonra beş dakika süre ile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu suda bekletin. Daha sonra patesleri, havucu ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı fırında ızgaraya yerleştirin. Bir kapta da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları haşlayın. Balığı etleri taze kalacak kadar kızartın. (Yağda kızartmayın.) Sebzeler ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızarırken bırakacağı suyu da kaybetmemek için kızartma kabının altına alüminyum folyo yaymayı ihmal etmeyin. Kızarma işlemi bittikten sonra,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, havucu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı bir kaba alıp çatal yardımıyla tamamen ezmeden parçalara ayırıp kaşık ile karıştırın. Karışımın üzerine ayıklanmış ve küçük parçalara ayrılmış zeytinleri serpiştirin. Karışımı kedilerinizin erişemeyeceği bir yerde soğumaya bırakın. Servise hazır olduğunda ikram edin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
canakkale, gelibolu, kralicenin, taci |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kağıtta sardalya (gelibolu çanakkale) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 12:04 |
Sardalya tuzlama (gelibolu çanakkale) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 12:03 |
Sardalya dolması (gelibolu çanakkale) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 10:39 |
ızgara sardalya (gelibolu çanakkale) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 10:38 |
Sardalya plaki (gelibolu çanakkale) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 23 Ekim 2010 09:46 |