IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Ekim 2010, 09:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sardalya plaki (gelibolu çanakkale)




Malzemeler
400 Gr. Sardalya
3 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 adet iri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4-5 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3-4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 fincan zeytinyağı
1 tatlı kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sirkesi
3 adet defne yaprağı
1 demet maydanoz
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Kafaları koparılarak ayıklanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları tuzlayınız iç taraflarına azıcık karabiber sürüp bir kenarda bekletiniz. Soğanları halkalar halinde doğrayınız ve zeytinyağı içinde pembeleşene kadar kavurunuz. Domateslerin kabuk ve çekirdeklerini çıkarıp iri parçalara bölünüz ve kavrulmakta olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara ilave ediniz ve 3-4 dakika kadar pişiriniz. Bu harcın yarısını bir tepsiye yayınız ve üzerine balıkları diziniz. Kalan harcı da üzerine dökünüz.Bir tatlı kaşığı sirke ile ufak parçalara bölünmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ilave ediniz. Tepsinin üstünü örtüp orta hararetli ateşte 20 dakika pişiriniz. İnmesine yakın ince kıyılmış maydanozları serpiniz.Sıcak olarak servis yapınız.

Not: Sardalyaları kılçıkları çıkarılmış olarak da kullanabilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
canakkale, gelibolu, plaki, sardalya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kağıtta sardalya (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 12:04
Sardalya tuzlama (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 12:03
Sardalya dolması (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 10:39
ızgara sardalya (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 10:38
Kraliçenin tacı (gelibolu çanakkale) Sır Yöresel Yemekler 0 23 Ekim 2010 09:47