IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  digitalpanel

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Ekim 2010, 09:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Abant usulü kuzu kebabı (bolu)




Malzemeler:
1 kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti (irice doğranmış)
500 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım demet maydanoz
3 adet iri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı tereyağı
Kızartmalık yağ
Tuz
Sos için:
30 gram tereyağı
3/4 kahve fincanı un
250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 kahve fincanı kaşar rendesi
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:
Tencereye 1 kaşık tereyağını, kemiksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etini ve ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları iyice kavurun. Kısık ateşte eti pişmeye bırakın. Etin suyu azaldıkça 1'er fincan sıcak su ilave ederek pişirme işlemini tamamlayın. Ayrı bir yerde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları temizleyip alacalı soyun. Yarım parmak inceliğinde dilimleyip, tuzlu suyun içinde 30 dakika süreyle bekletin. Böylelikle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] acı suyunu atacaktır. Patlıcanları hafif sıkıp suyunu alın. Bol yağda kızartıp kağıt peçete üzerine alın. Aynı yağda uzunlamasına böldüğünüz 2 adet dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i kızartın. Patlıcanları fırın tepsisine dizin. Üzerine pişen etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], onlarında üzerine sırasıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, soyulmuş ve dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri dizin. Kebabı kendi suyunda pişmeye bırakın,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Ayrı bir yerde un ve yağı hafif sarartın. Süt ilave edin. Karışım hafif koyulaşınca rendelenmiş kaşar koyup karıştırın. Bu karışımı kebabın üzerine dökün. Kebabı 200 dereceye ayarladığınız fırında üzerindeki sos kızarana d

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet
Cevapla

Etiketler
abant, bolu, kebabi, kebabı, kuzu, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Abant Kebabı (Beşamel Soslu) Elysian Kebaplar Köfteler 0 23 Şubat 2014 14:34
Enginarlı Kuzu Kebabı Tarifi oneofgirl Et Yemekleri 0 07 Ağustos 2013 18:11
Erikli Kuzu Kebabı YapraK Kebaplar Köfteler 0 26 Eylül 2009 18:52