23 Ekim 2010, 09:43 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Abant usulü kuzu kebabı (bolu) Malzemeler: 1 kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti (irice doğranmış) 500 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım demet maydanoz 3 adet iri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı tereyağı Kızartmalık yağ Tuz Sos için: 30 gram tereyağı 3/4 kahve fincanı un 250 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 kahve fincanı kaşar rendesi Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Tencereye 1 kaşık tereyağını, kemiksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etini ve ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları iyice kavurun. Kısık ateşte eti pişmeye bırakın. Etin suyu azaldıkça 1'er fincan sıcak su ilave ederek pişirme işlemini tamamlayın. Ayrı bir yerde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları temizleyip alacalı soyun. Yarım parmak inceliğinde dilimleyip, tuzlu suyun içinde 30 dakika süreyle bekletin. Böylelikle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] acı suyunu atacaktır. Patlıcanları hafif sıkıp suyunu alın. Bol yağda kızartıp kağıt peçete üzerine alın. Aynı yağda uzunlamasına böldüğünüz 2 adet dolmalık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i kızartın. Patlıcanları fırın tepsisine dizin. Üzerine pişen etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], onlarında üzerine sırasıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri, soyulmuş ve dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri dizin. Kebabı kendi suyunda pişmeye bırakın,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Ayrı bir yerde un ve yağı hafif sarartın. Süt ilave edin. Karışım hafif koyulaşınca rendelenmiş kaşar koyup karıştırın. Bu karışımı kebabın üzerine dökün. Kebabı 200 dereceye ayarladığınız fırında üzerindeki sos kızarana d
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
abant, bolu, kebabi, kebabı, kuzu, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Abant Kebabı (Beşamel Soslu) | Elysian | Kebaplar Köfteler | 0 | 23 Şubat 2014 14:34 |
Enginarlı Kuzu Kebabı Tarifi | oneofgirl | Et Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 18:11 |
Erikli Kuzu Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Eylül 2009 18:52 |