21 Ekim 2010, 14:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Trabzon peynirlisi (trabzon) MALZEMELER 350 gr hamur 70 gr Trabzon[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i YAPILIŞ TARİFİ Peynir bir gün önceden doğranır, rendeye vurulur ve bir miktar su karıştırılarak dinlenmeye bırakılır. Un, tuz ve maya karıştırılarak ekmek hamurundan daha gevşek hamur elde edilir. 350 gr.lık kesilerek şekillendirilir. Hamur tahta üzerinde dinlendirilir. Fırın 200 derece sıcaklığında hazırlanır. Yine ayrı bir tahta üzerinde kayık şeklinde hazırlanan hamur içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konulur ve üzerine fırça ile su veya un bulamacı sürülerek fırına sürülür. Pişince içine tere yağı konularak servis yapılir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
peynirlisi, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
61 Trabzon | Zen | Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar | 1 | 06 Kasım 2012 19:32 |
Trabzon Kertenkelesi - Trabzon Kertenkelesi Özellikleri | Liaaa | Hayvanlar Alemi | 0 | 08 Haziran 2012 15:16 |
Trabzon - Of | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 21 Ekim 2011 12:14 |
Trabzon | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:50 |