21 Ekim 2010, 14:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Akçaabat ayranı (trabzon) 1 kg süzme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarım kg. su yarım kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı tuz Yoğurt ve su mikserle çırpılır, tuz katılır, sür bir taraftan ince akıtılırken diğer taraftan mikserle karıştırılmaya devam edilir, soğuk olarak bardaklara konur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
akcaabat, ayrani, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trabzon Akçaabat Tarihi Geçmişi | SpinoZi | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 2 | 17 Ocak 2024 14:42 |
Döner ile ayranı aynı anda bitirmek | CORDON BLEU | IF Sözlük | 0 | 24 Kasım 2022 22:26 |
Trabzon Akçaabat Yaylaları | Beatrice | Karadeniz Bölgesi | 0 | 01 Şubat 2020 11:51 |
Trabzon - Akcaabat | Ecrin | Karadeniz Bölgesi | 0 | 21 Ekim 2011 12:16 |
Akçaabat köftesi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:17 |