21 Ekim 2010, 14:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mısır ekmeği (trabzon) Malzeme Mısır unu Sıcak su Tuz. Yapılışı Mısır unu derin bir kap içerisine koyularak sıcak su ile topaklanmayacak şekilde yavaş yavaş yoğrulur. Yoğrulma esnasında bir miktar tuz İlave edilir. Diğer taraftan pleki ısıtılır. Isıtılmış olan plekinin içerisine hazırlanmış olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu hamuru konulur üzeri saçla kapatılır. Saçın üzerine köz dökülerek pişirilir. (Veya pilitada pişirilir.)
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ekmeği, misir, mısır, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mısır Ekmeği | CORDON BLEU | Fıkra | 0 | 02 Eylül 2020 08:47 |
Brokolili mısır ekmeği | Bal | Hamur İşleri | 0 | 24 Ocak 2020 21:29 |
Baba Ekmeği Zindan Ekmeği Koca Ekmeği Meydan Ekmeği Atasözünün Anlamı ve Açıklaması | Amelia | Atasözleri ve Deyimler | 0 | 19 Haziran 2014 21:55 |
Sütlü mısır ekmeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:10 |
Sütlü mısır ekmeği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 13:52 |