![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Papa (trabzon) Malzeme 1 Lt. su 1 kase[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu Tuz Tereyağı Yapılışı 1 Lt Su kaynatılıp içerisine 1 kase[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu yavaş yavaş ilave edilir. Yeteri kadar tuz ilave edilerek kısık ateşte karıştırılarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu katılaşana kadar kaynatılır. Katılaşan unun içerisine tereyağı ilave edilir servis yapılır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
papa, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
PAPA | PySSyCaT | Dini Sözlük | 0 | 12 Ekim 2020 17:13 |
Papa * | Düş | Komedi ve Mizah | 0 | 26 Ekim 2011 12:14 |
Papa | Kalemzede | Hristiyanlık | 0 | 20 Ağustos 2011 18:19 |
Trabzon peynirlisi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:18 |