21 Ekim 2010, 13:59 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Muhlama (trabzon) Malzeme Peynir Un Tereyağı Az miktarda su Yapılışı Peynir ince ince doğrandıktan sonra içerisine un ve bir miktar su katılır diğer taraftan tereyağı ocakta kızdırılır. Kızdırmış olduğumuz tereyağın içerisine hazırlanmış karışımı üzerine dökerek içindeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eriyene kadar pişirilir. Bazı köylerde muhlamalara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilerek yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
muhlama, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bizim yaylalar (Alabalık, muhlama, döner, çay) | Tonyukuk | Doğa & Manzara Resimleri | 5 | 22 Eylül 2019 20:55 |
Karadeniz Muhlama Tarifi | SimHa | Yöresel Yemekler | 0 | 20 Ağustos 2014 02:37 |
Muhlama (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 14 Haziran 2012 15:57 |
muhlama ( Rize ) | Nur | Yöresel Yemekler | 6 | 05 Kasım 2010 03:27 |
Trabzon peynirlisi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:18 |