21 Ekim 2010, 13:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli karalahana sarması (trabzon) Malzeme Karalahana Kuşbaşı et Soğan Pirinç Sıvıyağ Maydanoz Sarımsak Nane Karabiber Tuz. Yapılışı Karalahana sapları kırılarak yıkanır ve içi su dolu bir tencereye koyularak haşlanır. Diğer taraftan sarma içi hazırlanır. Kuşbaşı et iyice inceltilerek doğranır, ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maydanoz, nane, tuz, karabiber ve sıvıyağ koyularak yoğrulur. Haşlanan kara lahana içerisine hazırlanan karışım koyularak parmak kalındığında sarılır ve bir tencereyi dizilir, içerisine sarmaların üzerine gelecek miktarda su ilave edilerek kısık ateşte pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
etli, karalahana, sarmasi, sarması, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tavuklu Karalahana Sarması | Funda | Dolma ve Sarmalar | 0 | 01 Mayıs 2018 21:14 |
Etli Karalahana Sarması Tarifi | Amelia | Dolma ve Sarmalar | 0 | 17 Mart 2014 18:17 |
Etli karalahana (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:15 |
Karalahana Sarması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 12 Eylül 2009 22:02 |
Mısırlı Karalahana Sarması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 23 Mart 2009 00:20 |