21 Ekim 2010, 13:56 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye pilaki (trabzon) Malzemeler: 1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet küçük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım su bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı su 4 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım demet maydanoz Yarım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı su Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Soğanları ayıklayıp yarım ay şeklinde, havucu verevine küçük parçalar halinde,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ise iri zar biçiminde doğrayın. Önce[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve havucu yağla birlikte çelik tencereye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 3 kaşık suyla öldürün. Akşamdan ıslatılan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları tencereye ilave edin. 2 bardak su ilave edip kısık ateşte pişirin. Pişmeye yakın tuzunu ekleyin. Tenceresinde soğutup servis tabağına boşaltın. Üzerini kıyılmış maydanoz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dilimleriyle süsleyin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
fasulye, pilaki, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fasulye kavurması (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:19 |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:18 |
Fasulye pilaki (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:12 |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:01 |
Kuru Fasulye Pilaki | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:29 |