![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Hodan böreği (trabzon) Malzemeler: 500 gram yufka Yarım litre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım litre su Yarım litre sıvı yağ İç malzeme için: 1 bağ hodan Yarım bardak çiçek yağı 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı karabiber Yeteri kadar tuz Hazırlanışı: Bir tavada bol suda yıkayıp ayıkladığınız ve ince kıydığınız hodanları, ince kıydığınız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larla soteleyin. Tuz ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini ayarlayın. Yufkaları sıvı yağ,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve su ile oluşturduğunuz sulu harç ile yağlayın ve 8'e bölün. İç malzemeyi koyup sigara böreği gibi sarın. Yağlanmış fırın tepsisine koyup, kalan harcı üzerine sürün. 200 dereceye ayarladığınız fırında börekleri üzeri kızarana kadar pişirin. Arzunuza göre sıcak veya ılık olarak servis yapabilirsiniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
böreği, hodan, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hodan (borage) | Ecrin | Alternatif Tıp | 2 | 24 Şubat 2022 20:03 |
Hodan Yağının Faydaları | mankenim | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 01 Ağustos 2012 21:39 |
Hodan böreği (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:12 |
Trabzon peynirlisi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:18 |
Hodan Yağı Faydaları | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:45 |