IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Ekim 2010, 13:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hamsi çitlemesi (trabzon)




Yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım demet maydanoz
2-3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz

Yayvan bir tancere yağlanır. Temizlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler dizilir. Üzerine iri kıyılmış maydanoz, tuz serpilir. Su gezdirilir. Kapağı kapatılır. Orta ateşe yerleştirilir. Tencereden çıtırtı gelmeye başlayınca pişmiş demektir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
çitlemesi, hamsi, trabzon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sebzeli hamsi (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:17
Hamsi buğulama (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:07
Hamsi dolması (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:06
Hamsi mücver (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:06
Sebzeli hamsi (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:01