21 Ekim 2010, 13:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hamsi çitlemesi (trabzon) Yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım demet maydanoz 2-3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz Yayvan bir tancere yağlanır. Temizlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler dizilir. Üzerine iri kıyılmış maydanoz, tuz serpilir. Su gezdirilir. Kapağı kapatılır. Orta ateşe yerleştirilir. Tencereden çıtırtı gelmeye başlayınca pişmiş demektir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
çitlemesi, hamsi, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebzeli hamsi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:17 |
Hamsi buğulama (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:07 |
Hamsi dolması (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:06 |
Hamsi mücver (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:06 |
Sebzeli hamsi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:01 |